geneZation

Fejlődj tudatosan, a megszokott kereteken túl!

Egyéni segítség

Ha azt érzed, hogy:
 
  • jó lenne változtatni
  • beleragadtál a régibe
  • nem haladsz előre
  • elfáradtál és nem tudod, merre tovább
  • nehéz megküzdeni a stresszes helyzetekkel
  • keresed a miértek mögötti mélyebb értelmet…

… továbbá, ha szeretnéd megtalálni a saját utad, szeretnél rálelni az erőforrásaidra és felszabadítani azt, megküzdeni az akadályaiddal, kapcsolódni az érzelmeidhez, megerősödni, fejlődni társas kapcsolataidban, változtatni az önmagaddal és a világgal való viszonyodon,

 és mindezt egyénileg tennéd, jelentkezz mentálhigiénés vagy coaching szolgáltatásunkra!

Mi az amiben számíthatsz ránk?

• Térképet kaphatsz Önmagad megismeréséhez, életed mozgatórugóinak feltárásához.
• Ráláthatsz elakadásaidra és azokra a körökre, amikbe újra és újra belefutsz.
• Megismerheted, kifejezheted és megélheted valós érzelmeidet.
• Kapcsolódhatsz önmagadhoz és a testedhez. Hozzáférhetsz erőforrásaidhoz.
• Kipróbálhatsz új működési módokat és megoldási lehetőségeket.
• Megszabadulhatsz múltad nyomásától, szembenézhetsz félelmeiddel és fájdalmaiddal
• Megtanulhatsz nézőpontot váltani: mire jó mindez nekem, mire tanít, mire tesz alkalmassá?

Az egyéni beszélgetések során a fókusz csak rajtad van. 
A teljes ülés alatt a te fejlődésed, problémáid megoldása van a középpontban.
Személyes idő áll rendelkezésedre és négyszemközti bizalmi térben, lehet,
hogy  jobban meg tudod magad mutatni. Ítéletmentes meghallgatást és figyelmet kapsz.

Alkalomról alkalomra az egyéni célod megvalósításán dolgozunk a következő folyamatban:

AZ ELSŐ ÜLÉS
Az első ülésen megbeszéljük, mire van szükséged, és megállapodunk abban, mi lesz a fókuszban, amin dolgozunk. Meghatározzuk a céljaidat és a találkozásaink ütemét. Ez az első találkozás ingyenes, megnézzük tudunk-e majd közösen dolgozni.

SAJÁT TEMPÓBAN
Olyan ütemben haladunk, ami komfortos neked. A folyamat során átdolgozzuk azokat a témákat, amelyek a legégetőbbek számodra.

UTUNK VÉGÉN
Elfogadva, megfejlődve folyamatunk végén megengedjük az örömöt, felszabadultságot és teret adunk az újnak. Abban segítünk, hogy önmagad lehess és továbbléphess az életedben.

Akik elkísérnek ezen az úton:

Vajda-Nagy Tímea, tréner, készségfejlesztés (2)

Tímea

VAJDA-NAGY TÍMEA - alapító, tréner, módszertani vezető

A segítés, az emberekkel való foglalkozás közel 20 éve része az életemnek. Már gyerekként sem volt kérdés, hogy ezt a területet választom hivatásomnak. Később egyre jobban érdekelt a „lélek világa”, a harmónia, a diszharmónia, az egészség és a betegség határa, hogy hogyan előzhető meg a lelki zavar, hol a határ, mit lehet tenni a lelki egészség megóvása érdekében? A mentálhigiénés szakember képzés, az Integrál pszichológiai tanulmányaim és a tréneri készségek elsajátítása hozzájárult a komplex, holisztikus látásmódhoz, melyet az emberekkel való munkám során képviselek. A közel 1000 önismereti óra, a számos képzés, s az egyéni és csoportos munkáim során szerzett élmények és tapasztalatok megerősítették bennem azt a hitet, hogy képesek vagyunk fejlődni, s egyre többet tenni önmagunk és környezetünk lelki egészségéért, a sikeres boldogabb, teljesebb életért. Legnagyobb tanítóm a 10 éves kisfiam, aki kitölti a szabadidőm nagy részét.

1_R.Horváth Éva_tréner, készségfejlesztés

Éva

R.HORVÁTH ÉVA - alapító, tanár, tréner, coach

"Beszélhetnénk? Problémám van! Segíts! Te mindig megtalálod a megoldást." Hányszor találnak meg ezzel a kéréssel gyermekeim, tanítványaim, barátaim, kollégáim… És valóban: szeretek problémákat megoldani, rendet rakni, rendszert alkotni. Ugyanakkor a változásban hiszek, hogy a dolgok nem állandók, minden helyzetre kell, hogy legyen megoldásunk. Ebben segít bölcsész hátterem, vezetői múltam. Sok mindent kipróbáltam az életemben, de mindig a segítés szándéka vezérelte a döntéseimet. A hivatásaimban arra törekedtem, hogyan lehetne a dolgokat még egyszerűbbé, hatékonyabbá tenni. Rendszeres olvasás, számtalan tanfolyam, tréning, képzés és előadás van mögöttem – és még előttem. Úgy gondolom, hogy nem azzal tanítok, ha megmondom a megoldást, hanem ha jó kérdést teszek fel és abból egy klassz beszélgetés kerekedik. És ha egy gondolat egyszer elindul, ki tudja hol áll meg. Próbáld ki!

Rólunk mondják:

Jelentkezem az egyéni szolgáltatásra

Copyright 2021 geneZation.hu  – web: Szöllősi Tamás Iratkozz fel és ezentúl te is rendszeresen megkapod a Z generációsokról szóló írásainkat, híreinket!