geneZation

Fejlődj tudatosan, a megszokott kereteken túl!

„Gyakran mondják, hogy meg kell mentenünk a bolygót. Ebben nem vagyok olyan biztos. A civilizáció az oktatás és a katasztrófa versenyfutása. Valóban az oktatás a legnagyobb reménységünk. Az új típusú oktatás, amely megfelel a jelenkori kihívásoknak és a bennünk rejlő igazi tehetségeknek. Egy rendkívül bizonytalan jövővel szemben nem az a megoldás, hogy jobban csináljuk azt, amit eddig - hanem az, hogy valami mást csinálunk. A feladat nem az, hogy megjavítsuk ezt a rendszert, hanem hogy megváltoztassuk. Ma végtelen lehetőségekkel rendelkezünk a fiatalok képzelőerejének felébresztésére és arra, hogy személyre szabott tanítási és tanulási formákat biztosítsunk számukra.”

 

Az ember, ha bármilyen módon köze van az oktatáshoz (tanuló, pedagógus, szülő, ügyintéző vagy törvényalkotó), részese lehet a változásnak. Változást kezdeményezhet a rendszeren kívül.  Mi szülőként, tanárként, trénerként, oktatási szakemberként is részesei szeretnénk lenni ennek a változásnak.

Hogyan támogatjuk a tanárokat?

Blended learning tréning

Szupervízió

A folyamat középpontjában a pedagógus áll, sikereivel, bánataival és a problémáival

Miben tudunk még segíteni?

Ingyenes stresszkezelő
mini-tréning

Hogy te is megbirkózz a stresszes helyzetekkel

Egyéni segítség

Változást támogató, erőforráskereső segítség az önismereti utadon

hello@genezation.hu

+36 30 8898 407

Copyright 2021 geneZation.hu  – web: Szöllősi Tamás Iratkozz fel és ezentúl te is rendszeresen megkapod a Z generációsokról szóló írásainkat, híreinket!