geneZation

Fejlődj tudatosan, a megszokott kereteken túl!

RÓLUNK

Küldtetésünk: fiataloknak segítünk komplex, gyakorlatorientált készségfejlesztéssel, hogy a 21.századhoz szükséges, magas minőségű feladatokat tudjanak ellátni

HASZNOS TUDÁS
genezation SZUPER KÖZÖSSÉG
genezation ELÉRHETŐ

Hogyan jött létre a program?

Sok-sok éve dolgozunk különböző területeken, ahol az emberi képességek és készségek minőségét tudjuk nyomon követni. Akár az oktatási szektorban, akár a munkáltatói oldalon állva, azt tapasztaljuk, hogy rengeteg kézzelfogható, gyakorlati tudás nem elérhető a fiataloknak, pedig ez elengedhetetlen a mindennapi boldoguláshoz. Jelenlegi világunk hipersebességgel változik és gyorsan kell tudnunk alkalmazkodni hozzá. Sokat kutattunk a témában, látjuk saját kamaszaink és tanítványaink, kollégáink mindennapjait. Azt tapasztaljuk, hogy a Z és az újabb generációknak már egy másfajta életre kell berendezkedniük, mint amire ma felkészítik őket. A COVID-19 járvány is még láthatóbbá tette ennek a korosztálynak a közösségi élet iránti extrém igényét. Útkeresésükben hálásak, ha valakivel meg tudják osztani a gondolataikat, kétségeiket. Nem utolsó sorban a digitális tanulási módszerek rengeteg előnyét is élvezni szeretnék. A GeneZation programot azért hoztuk létre, hogy ezekre az igényekre élethosszig tartó, könnyen beépíthető válaszokat adjunk.


A csapatunk

Vajda-Nagy Tímea, tréner, készségfejlesztés (2)

Tímea

VAJDA-NAGY TÍMEA - alapító, tréner, módszertani vezető

A segítés, az emberekkel való foglalkozás közel 20 éve része az életemnek. Már gyerekként sem volt kérdés, hogy ezt a területet választom hivatásomnak. Később egyre jobban érdekelt a „lélek világa”, a harmónia, a diszharmónia, az egészség és a betegség határa, hogy hogyan előzhető meg a lelki zavar, hol a határ, mit lehet tenni a lelki egészség megóvása érdekében? A mentálhigiénés szakember képzés, az Integrál pszichológiai tanulmányaim és a tréneri készségek elsajátítása hozzájárult a komplex, holisztikus látásmódhoz, melyet az emberekkel való munkám során képviselek. A közel 1000 önismereti óra, a számos képzés, s az egyéni és csoportos munkáim során szerzett élmények és tapasztalatok megerősítették bennem azt a hitet, hogy képesek vagyunk fejlődni, s egyre többet tenni önmagunk és környezetünk lelki egészségéért, a sikeres boldogabb, teljesebb életért. Legnagyobb tanítóm a 10 éves kisfiam, aki kitölti a szabadidőm nagy részét.

1_R.Horváth Éva_tréner, készségfejlesztés

Éva

R.HORVÁTH ÉVA - alapító, tanár, tréner, coach

"Beszélhetnénk? Problémám van! Segíts! Te mindig segítesz megtalálni a megoldást." Hányszor találnak meg ezzel a kéréssel gyermekeim, tanítványaim, barátaim, kollégáim… És valóban: szeretek problémákat megoldani, rendet rakni, rendszert alkotni. Ugyanakkor a változásban hiszek, hogy a dolgok nem állandók, minden helyzetre kell, hogy legyen megoldásunk. Ebben segít bölcsész hátterem, vezetői múltam, pedagógus, tréner és coach jelenem. Sok mindent kipróbáltam az életemben, de mindig a segítés szándéka vezérelte a döntéseimet. A hivatásaimban arra törekszem, hogyan lehetne a dolgokat még egyszerűbbé, hatékonyabbá tenni. Rendszeres olvasás, számtalan tanfolyam, tréning, képzés és előadás van mögöttem – és még előttem. Úgy gondolom, hogy nem azzal tanítok, ha megmondom a megoldást, hanem ha jó kérdést teszek fel és abból egy klassz beszélgetés kerekedik. És ha egy gondolat egyszer elindul, ki tudja hol áll meg. Próbáld ki!

RáczBarbaraFF

Barbara

dr.Rácz Barbara - alapító, tréner, módszertani vezető

Ne riasszon a dr, ez annyit tesz, hogy nagyon érdekelt a mozgás és játék alkalmazása az idegennyelv-tanulásban vegyes osztályokban, mert meggyőződésem, hogy a fejlődés, tanulás és az öröm kéz-a-kézben járnak. Így egy doktori program befejezése után, kutató lett belőlem, és nyelvtanári munkáim mellett egyetemi oktatóként és trénerként is dolgozom. Motivál, amikor látom, hogy tanulóim szeme csillog, lendületet nyernek, megtalálják az útjukat, vagy csak felfedezik, hogy nekik mégiscsak megy. Ezért is alkalmazok játékokat, tréning technikákat és mesélek, megosztom élményeimet a nagyvilágból, Rómából, Shenzhenről és Angliáról. Festek és illusztrációt tanulok a munkám mellett, valamint alig várom, hogy örökbefogadhassak egy kutyát. Mi a te történeted?

Trénerek, akik velünk dolgoznak

Zsolt

VAJDA ZSOLT

A felirat a pólón ne tévesszen meg! Pusztán munkaruha egy tréningemhez. 🙂 Meggyőződésem, hogy a generációkon belüli és ami talán még fontosabb: a generációk közötti párbeszéd, mindannyiunk számára fontos és sok hasznos eredményre vezethet. Szociális – gyermekvédelmi szakterületről érkeztem, ebben 30 éves gyakorlattal rendelkezem. 10 éve trénerként, 7 éve coachként is dolgozom. Kommunikációs, készségfejlesztő, konfliktuskezelő tréningeket vezettem különböző korosztályoknak. Ez utóbbi témában, a konfliktuskezelés területén hasznomra vált a mediátori képzettségem. Munkáim másik része, különféle szülői csoportok szervezése és vezetése. A készségfejlesztésen túl, érdeklődésem fókuszában az átmeneti élethelyzetek fiatalkorban és az ezekkel összefüggő változások kezelése áll. Természetesen nyitott vagyok minden más, benneteket érintő tartalomra is. Beszéljük meg, kezdjük el, vágjunk bele! Coachként és trénerként nagy örömömre szolgál, ha részese lehetek, mi több, elősegíthetem a közös tanulásunk és fejlődésünk.

Móni

CZIRÁKI MÓNI

Ugye alig találkozol olyannal, aki szegényen és boldogtalanul akar élni? Mégis gyakran beleesnek ebbe a csapdába. Azt gondolhatnád, ez azért van, mert kevés a fizetésük, vagy szegény családból jöttek. Pedig egészen más oka van. Az anyagi biztonsághoz és az anyagi függetlenséghez vezető titkos kulcs benned van: a pénzügyi tudatosságod. Abban támogatlak majd a tréningeken, hogy ezt a készséget kifejleszd. Velem megtanulhatod az alapvető pénzügyi ismereteket a gyakorlatban is. A pénzügyi fogalmakat bárki képes bemagolni. De Te érteni is fogod, mire jók, vagy mit kerülj el. Ahogy azt is, mire figyelj, milyen tényezők alapján, és hogyan dönts tudatosan jól egy-egy pénzügyi kérdésben. Mert a legkisebb döntésnek is súlya van a jövőd szempontjából. Bármilyen családból jöttél, később lehetsz majd gazdag vagy szegény. Rajtad múlik, nem a körülményeken. Pénzügyi szakemberként sokaknak segítek a blogomon keresztül, a TV-ben a PénzÜgyesek vetélkedővel és mostantól neked is.

Tomi Dániel tréner Z generációsok 2

Dani

TOMI DÁNIEL

A zakós srác is én vagyok, de valójában a "kapucnis pulcsis tréner" az igaz valóm. 🙂 Valahol a szociológiai tanulmányaimmal párhuzamosan kezdtem el önkéntesként az ország egyik legrégebbi, élménypedagógiai módszereket használó gyerekanimátor egyesületében dolgozni, először ,mint animátor később, mint HR vezető. Őszintén mondhatom, hogy mind a közösség ereje, mind a temérdek tapasztalati tanulás, gyökeresen változtatta meg először a felfogásom és adott hihetetlen mennyiségű önbizalmat, ahhoz, hogy merjem irányítani az életem. 10+ év tapasztalattal a 14-25 éves korosztállyal való munkában azt mondhatom, hogy rengeteg fiatalt láthattam ,amint kilép az addigi komfortzónájából és felismeri, hogy mennyi mindenre is képes. Tartottam már tréninget osztályoknak, cégeknek, vagy csak baráti társaságoknak is. Számomra egy tanterem pont annyira jó helyszín, mint egy erdő vagy egy sima rét és végül a ZOOM-mal is megbarátkoztam. 🙂 HR szakemberként és trénerként is úgy gondolom, hogy a kommunikációs készség tudatos fejlesztése és egy sokoldalú szociális "eszköztár" olyan előnyt nyújt az életben és a munkaerőpiacon is, amit később már csak lényegesen nehezebben szerezhetünk meg.

Ildi

DR.MURÁNYI ILDIKÓ

Szeretnél egy mentort, akivel jó lenne megbeszélni nemcsak a jövőbeli terveidet, kihívásaidat, de segíteni tud a nehéz helyzetek, problémák megoldásában is? Nem tudod kihez fordulj? Gyere hozzám bátran! Jogász, mediátor, coach és üzleti tanácsadó vagyok. Tőlem olyan dologkat is megtanulhatsz, amit az iskolában nem tanítanak. Ugyanis ahhoz, hogy felnőttként sikeres légy a „nagybetűs életben” nemcsak IQ-ra van szükség, hanem sokminden másra is. Hosszú évekig dolgoztam az üzleti életben külföldön és itthon vezetőként. Munkámban nemcsak a stratégiai tervezés, az üzletfejlesztés kísért az utamon, de a dilemmák, a problémamegoldás, az emberi kapcsolatok szépségei és nehézségei is színesítették az életem. Ezek a folyamatok és az anyaság élménye a segítő szakmák felé fordította a figyelmem és arra ösztönzött, hogy elsajátítsam azokat a módszereket és technikákat, melyeket nemcsak a konfliktuskezelésben, de az élet különböző területein is kiválóan lehet alkalmazni, kamatoztatni. Szerintem minden lényeges folyamat az önismerettel kezdődik. Hiszek az asszertivitásban, a mediációban, az erőszakmentes kommunikáció erejében és abban, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét. Több mint 20 év üzleti tapasztalat és több mint 40 év élettapasztalat van mögöttem, mellyel támogatni tudlak.

Csapatunkat folyamatosan bővítjük, hogy az ország minden területén a Z generációsok rendelkezésére állhassunk.
Ha érzel magadban elhivatottságot, csatlakozz hozzánk trénerként! Küldd el nekünk önéletrajzodat és motivációs leveledet!

Akiket szívesen ajánlunk

Palkovits Nóra

Nóra

PALKOVITS NÓRA

Tanácsadó szakpszichológus

Bárányfelhő Fejlesztő és Terápiás Központ

Rendszerszemléletű, holisztikus nézőpontból tekintenek a gyerekekre, a felnőttekre és a családokra, és ez az a három fő terület is amelyre terápiákkal és fejlesztő foglalkozásokkal, előadásokkal, csoportos és egyéni tanácsadással, közel 20 szakember közös munkájával koncentrálunk. A gyerekeket 4 területen segítjük: mozgás, beszéd, viselkedés, tanulás. A felnőtteknek több féle terápiát nyújtunk egyéni nehézségeik feloldására. A családok esetében a rendszer egészének működésével dolgozunk.

Khan Academy

Khan Academy

Ingyenes online oktatócsomagok. Minden diáknak, mindenhol. Igazi eredmények. Nonprofit szervezetként az a küldetésünk, hogy ingyenes, világszínvonalú oktatást biztosítsunk bárkinek, bárhol.

A jövő társadalmáért

A gazdasági növekedés érdekében a digitális technológiák egyre inkább átalakítják az életünket, átveszik az élő munkaerő szerepét, így a megváltozott igényekhez a munkavállalóknak fejlett készségekre lesz szükségük. Mindez elsajátítható a programunkkal.

Társadalmi szerepvállalás

A társadalmi felelősségvállalás tudatában célunk, hogy elérhetővé tegyük képzéseinket a rászorulóknak is.

Copyright 2021 geneZation.hu  – web: Szöllősi Tamás Iratkozz fel és ezentúl te is rendszeresen megkapod a Z generációsokról szóló írásainkat, híreinket!