Támogasd a geneZationt!

A geneZation az ifjúsági szektor (Z generáció) személyes és szociális készség-fejlesztésével foglalkozó társadalmi vállalkozás, melynek célja, hogy fenntartható módon segítse a programot eljuttatni a szociális, társadalmi, kulturális, tanulási, gazdasági, földrajzi értelemben vett hátrányos helyzetű fiatalok számára is, hogy hosszú távú, pozitív társadalmi hatást hozzon létre. Fontos számunkra, hogy az általunk előidézett változás a tréningprogramon kívül is nyomot hagyjon és javítsa a fiatalok lehetőségeit a társadalomban való kiegyensúlyozott részvételben. Tevékenységünk során szeretnénk minél több közreműködőt bevonni: trénereket, pedagógusokat, intézményeket és céges partnereket is, egy elfogadó és befogadó közösséget létrehozva.

Célunk, hogy minden tanulócsoportunkban legalább 1 fő hátrányos helyzetű fiatalt képezzünk, így a geneZation modellje elősegíti a különféle társadalmi helyzetben élő fiatalok kapcsolódását és együttműködését.

Minden támogatást köszönünk az ő nevükben is

Magánszemélyek

Minden segítség hasznos, bármekkora is legyen az összeg. Az alábbi számlaszámra való utalással támogathatod a hátrányos helyzetű fiatalok készségfejlesztését:
12011375 – 01756350 – 00100004
Köszönjük!

Oktatási intézmények

Milyen előnyei származnak a programból az intézménynek? 1. A legfontosabb küldetésükben, a diákok fejlesztésében segítünk nekik, akik így - egészséges önbizalommal rendelkeznek - törődnek a fizikai és mentális egészségükkel - tudatosulnak az erősségeik - tudatosabbak a pályaválasztásukat illetően 2. Megkönnyíti a pedagógusok munkáját, akik a programnak köszönhetően olyan diákokat taníthatnak, akik - kreatív gondolkodók - hatékony problémamegoldók - tudatosan készülnek fel a nagybetűs életükre 3. Az ezeket a készségeket elsajátító diákok javítják az iskola megítélését is, hiszen - javul a tanulmányi eredményük - megerősödnek a kapcsolataik - javítják az iskolai hangulatot, összetartozást - erősödnek az osztályközösségek - csökken a szorongás, az agresszió - az iskolaválasztáskor ma már a szülőknek és tanulóknak is fontos a plusz szolgáltatás, ahol egyéb készségeiket is fejleszthetik a tanórák után - Az intézmény nyilvánosan kommunikálhatja, hogy támogatja a Z generációs készségfejlesztési programot, ezzel is jelezve elhivatottságát

Vállalatok

Számos cég fektet egyre nagyobb hangsúlyt arra, hogy a társadalmi felelősségvállalási programjának keretein belül támogassa a saját munkavállalói vagy más csoportok testi és lelki egészségét. Azon dolgozunk, hogy ezekkel a cégekkel hosszú távú partnerséget kössünk, hogy ennek segítségével fenntarthatóan működjünk, így a hátrányos helyzetű csoportjaink számára minél kiszámíthatóbban tudjuk biztosítani a fejlődést.

Copyright 2021 geneZation.hu  – web: Szöllősi Tamás