Leendő diákoknak

Jelentkezés

Várunk minden diákot – kivétel nélkül

Minden hónapban indul programunk, így az év során bármikor becsatlakozhatsz.
Jelentkezz és töltsd ki a jelentkezési lapot. 

Ezután egy rövid online beszélgetésre hívunk, hogy megismerhessünk és a legideálisabb csoportba tudjunk beosztani.

Az alábbi határidőket érdemes megjegyezni:

Jelentkezési határidő a szeptemberi csoportba: 2021. augusztus 25.

Jelentkezési határidő az októberi csoportba: 2021. szeptember 25.

Tandíj és fizetés

A tandíjat alacsonyan tartjuk, hogy minél több diáknak legyen lehetősége részt venni a programban.

A tandíj fizetése jelenleg banki átutalással lehetséges. A jelentkezési folyamatot követően emailben küldjük meg a befizetéshez szükséges információkat. Ezt követően emailt küldünk, amely tartalmazza az e-Számlát, a Tanulmányi Megállapodást és az első órához való kapcsolódás részleteit.

geneZation program havi díja

rugalmasságot biztosít a számodra, hiszen havonta kell a tandíjat megfizetned, ami nem jelent egyszerre nagy megterhelést a családi kasszának.

geneZation

alap
20 000 Ft Havonta
  • Heti 2 óra online tréning (hétköznap)
  • Havi 1 szombat személyes tréning (4 óra)
  • Mentoring
ALAP

geneZation

extra
30 000 Ft Havonta
  • Az alap program minden eleme
  • Szülői tréning havi 1 alkalommal, ha szeretnéd jobban megérteni a Z generációsodat, javítanál a kapcsolatotokon, ahol praktikus tanácsokat, kézzelfogható megoldásokat kapsz, sőt rögtön ki is próbálhatod őket.
EXTRA

geneZation program éves díja

biztonságot biztosít a számodra, ráadásul így még spórolni is tudsz, hiszen ebben a konstrukcióban 10% kezdvezményt kapsz+ további extrákat.

geneZation

alap
198 000 Ft Évente
  • 11 hónapra szóló tagság
  • 10% kedvezmény a nyári táborokra
  • 10% kedvezmény a szülői csoportra
alap

geneZation

extra
297 000 Ft Évente
  • 11 hónapra szóló tagság
  • 15% kedvezmény a nyári táborokra
extra

Kérdésed van? Itt megtalálsz minden választ (GY.I.K)

Hétköznap vannak a tréningek, havonta egyszer pedig szombaton délelőtt. Több lehetséges időpontból lehet választani, a jelentkezési lapon tudod kipipálni a számodra megfelelőt. Ha egyik sem az, írd meg a te javaslatodat!

Hetente egy hétköznapi alkalommal 2 órás online elfoglaltásot jelent számodra, de a témák beszippantanak, tehát még napokig az ott zajló beszélgetések járnak majd a fejedben. Havonta egy szombat délelőttöt pedig együtt töltesz a csoporttársaiddal és a trénereddel a fizikai valóságban is.

Minden hónap elején indítunk csoportot, kivéve augusztusban.

Igen, szeretnénk minél előbb eljutni mindenkihez. Kérlek, írd be a jelentkezési lapon a városodat, hogy lássuk az igényedet. A nyitásról értesülhetsz hírlevélben, a közösségi hálón keresztül vagy itt a honlapon.

A képzéseket úgy építettük fel, hogy ha csak egy alkalmat mulasztasz egy hónapban, nem maradsz le. A soron következő órán mindig visszautalunk az előző témához, azaz képben leszel. Minél többet teszel a programba, annál többet veszel ki belőle.

A programunk nem akreditált, hivatalos végzettséget nem ad, de saját oklevelünket kiállítjuk neked a program végén. Bátran tedd be a linkedIn profilodba!

Nem, a modulok egymásra épülnek. A modulok sorrendje fontos része a programnak. Ha már vettél részt hasonló témájú képzésen, biztos, hogy más élményt fog adni a geneZation csoportoddal való közös tapasztalat. Ezáltal is gazdagodsz.

Trénereink vannak. Olyan elhivatott szakemberek, akik a legjobbat akarják neked. Megtalálod őket itt

Budapesten és Székesfehérváron, pop up helyszíneken. Olyan helyszínen, amit könnyen meg tudsz közelíteni tömegközlekedéssel, hogy a családnak ne legyen feladat a logisztika.

Tíz fős csoportokkal foglalkozunk, azon belül is vegyes életkorú résztvevőkkel, mert ez is készségeket fejleszt.

A programon felül szervezünk nyári táborokat, hétvégi tréningeket és előadásokat érdekes vendégekkel. Van mentálhigiénés, pszichológiai és mediátori szolgáltatásunk is akár diáknak, akár szülőknek, akár az egész családnak. Ezekre külön tudsz jelentkezni.

Jelenleg még nincs, de már keressük a támogatókat, hogy a program tényleg mindenki számára elérhető legyen, anyagi helyzettől függetlenül.

Természetesen, szívesen válaszolunk bármilyen kérdésedre. Írj nekünk és felhívunk időpontot egyeztetni.

A programunk javarészt online folyik, de a személyes találkozások alkalmával természetesen követjük az érvényben levő szabályozásokat. 

NEM TALÁLOD A VÁLASZT? KÉRDEZD MEG IDE KATTINTVA ÉS VÁLASZOLUNK!

Copyright 2021 geneZation.hu  – web: Szöllősi Tamás Iratkozz fel és ezentúl te is rendszeresen megkapod a Z generációsokról szóló írásainkat, híreinket!