geneZation

Fejlődj tudatosan, a megszokott kereteken túl!

A geneZationt azért alapítottuk, hogy segítsünk tudatosan felépíteni a jövődet, megérteni a saját működési mechanizmusodat, és kiválasztani a hozzád passzoló irányokat!

 Csatlakozz hozzánk, ha…

…szeretnéd megvalósítani önmagad, és ehhez jól jön a szakmai iránymutatás, a támogató közösség és a megfelelő képességek elsajátítása.

…még nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél; a sok lehetőség közül nehéz kiválasztani, ami leginkább hozzád passzol.

…szeretnél tudatosan élni, kritikus szemmel látni a világot és kimaxolni a lehetőségeidet.

…szívesen fejlődnél az iskolai kereteken túl, egy szabadon gondolkodó, összetartó csapat tagjaként.

…a jövőd tervezésének nem a nyomasztó, hanem az izgalmas oldalát szeretnéd látni.

Hogyan tudunk neked segíteni?

Összehozunk egy max. 10 fős állandó társaságot olyan srácokból és lányokból, mint te, és képzett trénerek segítségével (sőt, lesznek izgalmas vendégelőadók is) heti egy hétköznap összejöttök online, hogy 2 órán keresztül érdekes és szórakoztató módon foglalkozzatok az önismereti és egyéb témákkal. BÓNUSZ, hogy havonta egyszer a fizikai térben is találkozik a csapat. A programban egy mentor kísér majd végig, akivel rendszeresen konzultálsz személyesen, átbeszélheted a haladásodat és a téged foglalkoztató kérdéseket.

Nálunk – többek között – elsajátíthatod, hogyan kommunikálj a különböző élethelyzetekben, hogyan birkózz meg a stresszel, hogyan oszd be az idődet, hogyan tanulj hatékonyan vagy akár vállalkozás alapításhoz szükséges gyakorlati tudásra is szert tehetsz. De megmutatjuk, hogyan élj egészségesen, hogyan bánj a pénzzel, és bőven lesz szó a kreatív énedről is. 

Miért szeretnénk neked segíteni?

Hiszünk abban, hogy a minőségi élet és a hivatás megtalálása nem papír függő, hanem a belső motivációra épülő folyamatos tanulás, fejlődés eredménye. Meggyőződésünk, hogy a 21.század kihívásaihoz mindenkinek megvan a saját útja, elsősorban önmagán keresztül, melyet egy segítő, támogató közegben sokkal könnyebb elérni. Küldetésünk, hogy egymást inspirálva, kreatív, konstruktív, kiegyensúlyozott, kritikus és szabadon gondolkodó, önálló fiatalokat képezzünk.

12 és 25 év közötti fiatalokat képzünk, 10 főből álló csoportokban, mert az online térben így a leghatékonyabb. Az életkort tekintve vegyes csapatokba szerveződünk, mert egymás inspirálása, segítése szintén fejleszti a készségeket.

Hogyan épül fel a program?

Programunk közel 40 modulból áll, amelyek nem tantárgyakra, hanem készségek fejlesztésére épülnek.

Tőled függ, hogy milyen időtartamra köteleződsz el a geneZation mellett, a teljes program 4 évig tart.

Önfejlesztés

A program elejétől kezdve egy olyan komplex, integrált önismereti utazásban lesz részed,mely során megtanulsz sok mindent önmagadról, a vislekedésedről, a társas kapcsolataid működéséről. Lesz szó hatékony kommunikációról, konfliktuskezelésről és arról is, hogy hogyan járul hozzá az életedhez az érzelmi intelligencia. Megmutatjuk,miként keltsd életre a kreativitásod és többek között azt is, hogy hogyan tudsz reziliens (lelki alkalmazkodóképesség)lenni a mindennapi kihívások során. Lesz szó pályaorientációról, sőt egészségügyi ismereteidet is bővítheted. Az önismereti rész egy folyamat, mely a teljes képzés során elkísér.

Rugalmasság

Előtérbe kerülnek azok a készségek, melyek segítenek, hogy érvényre juttasd belső világodat és megismerd másokét. Kommunikáció képzés, tudatos pénzügyek és a marketing is szerepel a programban a saját erőforrásaink aktivizálásának elsajátítása mellett.

Stabilitás

Segítünk neked a problémamegoldási készségek fejlesztésével, vezetési alapok és innováció témaköreinkkel, mindezt úgy, hogy a csodás bolygónk jövőjét is szem előtt tartsd - tehát, környezettudatossággal is foglalkozunk.

elhatározás

Elhatározás

A program végére olyan komplex tudás birtokában leszel, mely stabil alapot nyújt ahhoz hogy sikeres vállalkozóvá és agilis, erdményes vezetővé válj. Ebben a modulban előtérbe helyezzük a modern vezetői készségek és ismeretek elsajátítását. Gyakorlati, élményszintű módszerekkel foglalkozunk a dolgozói motiváció, a konfliktuskezelés és többek között a csapatvezetői kérdéskörökről.Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek a vállalkozásod elindításának kezdeti lépéseiben, a projekted kidolgozásában. Megtanulod az adminisztratív lépéseket, betekintést nyersz a pénzügyi és a marketing feladatokba. Mindezt olyan tanulási környezetben, melyben a flow élményét megtapasztalva viheted tovább tudásodat a "nagy betűs életbe".

Leendő diákoknak

Jelentkezés

Várunk minden diákot – kivétel nélkül

Minden hónapban indul programunk, így az év során bármikor becsatlakozhatsz.
Jelentkezz és töltsd ki a jelentkezési lapot. 

Ezután egy rövid online beszélgetésre hívunk, hogy megismerhessünk és a legideálisabb csoportba tudjunk beosztani.

Mennyibe kerül a geneZation program?

geneZation program havi díja

rugalmasságot biztosít a számodra, hiszen havonta kell a tandíjat megfizetned, ami nem jelent egyszerre nagy megterhelést a családi kasszának.

geneZation

alap
20 000 Ft Havonta
  • Heti 2 óra online tréning (hétköznap)
  • Havi 1 szombat személyes tréning (4 óra)
  • Mentoring
ALAP

geneZation

extra
30 000 Ft Havonta
  • Az alap program minden eleme
  • Szülői tréning havi 1 alkalommal, ha szeretnéd jobban megérteni a Z generációsodat, javítanál a kapcsolatotokon, ahol praktikus tanácsokat, kézzelfogható megoldásokat kapsz, sőt rögtön ki is próbálhatod őket.
EXTRA

geneZation program éves díja

biztonságot biztosít a számodra, ráadásul így még spórolni is tudsz, hiszen ebben a konstrukcióban 10% kezdvezményt kapsz+ további extrákat.

geneZation

alap
198 000 Ft Évente
  • 11 hónapra szóló tagság
  • 10% kedvezmény a nyári táborokra
  • 10% kedvezmény a szülői csoportra
alap

geneZation

extra
297 000 Ft Évente
  • 11 hónapra szóló tagság
  • 15% kedvezmény a nyári táborokra
extra

Tandíj és fizetés

A tandíjat alacsonyan tartjuk, hogy minél több diáknak legyen lehetősége részt venni a programban.

A tandíj fizetése jelenleg banki átutalással lehetséges. A jelentkezési folyamatot követően emailben küldjük meg a befizetéshez szükséges információkat. Ezt követően emailt küldünk, amely tartalmazza az e-Számlát, a Tanulmányi Megállapodást és az első órához való kapcsolódás részleteit.

Kérdésed van? Itt megtalálsz minden választ (GY.I.K)

Hétköznap vannak a tréningek, havonta egyszer pedig szombaton délelőtt. Több lehetséges időpontból lehet választani, a jelentkezési lapon tudod kipipálni a számodra megfelelőt. Ha egyik sem az, írd meg a te javaslatodat!

Hetente egy hétköznapi alkalommal 2 órás online elfoglaltásot jelent számodra, de a témák beszippantanak, tehát még napokig az ott zajló beszélgetések járnak majd a fejedben. Havonta egy szombat délelőttöt pedig együtt töltesz a csoporttársaiddal és a trénereddel a fizikai valóságban is.

Minden hónap elején indítunk csoportot, kivéve augusztusban.

Igen, szeretnénk minél előbb eljutni mindenkihez. Kérlek, írd be a jelentkezési lapon a városodat, hogy lássuk az igényedet. A nyitásról értesülhetsz hírlevélben, a közösségi hálón keresztül vagy itt a honlapon.

A képzéseket úgy építettük fel, hogy ha csak egy alkalmat mulasztasz egy hónapban, nem maradsz le. A soron következő órán mindig visszautalunk az előző témához, azaz képben leszel. Minél többet teszel a programba, annál többet veszel ki belőle.

A programunk nem akreditált, hivatalos végzettséget nem ad, de saját oklevelünket kiállítjuk neked a program végén. Bátran tedd be a linkedIn profilodba!

Nem, a modulok egymásra épülnek. A modulok sorrendje fontos része a programnak. Ha már vettél részt hasonló témájú képzésen, biztos, hogy más élményt fog adni a geneZation csoportoddal való közös tapasztalat. Ezáltal is gazdagodsz.

Trénereink vannak. Olyan elhivatott szakemberek, akik a legjobbat akarják neked. Megtalálod őket itt

Budapesten és Székesfehérváron, pop up helyszíneken. Olyan helyszínen, amit könnyen meg tudsz közelíteni tömegközlekedéssel, hogy a családnak ne legyen feladat a logisztika.

Tíz fős csoportokkal foglalkozunk, azon belül is vegyes életkorú résztvevőkkel, mert ez is készségeket fejleszt.

A programon felül szervezünk nyári táborokat, hétvégi tréningeket és előadásokat érdekes vendégekkel. Van mentálhigiénés, pszichológiai és mediátori szolgáltatásunk is akár diáknak, akár szülőknek, akár az egész családnak. Ezekre külön tudsz jelentkezni.

Jelenleg még nincs, de már keressük a támogatókat, hogy a program tényleg mindenki számára elérhető legyen, anyagi helyzettől függetlenül.

Természetesen, szívesen válaszolunk bármilyen kérdésedre. Írj nekünk és felhívunk időpontot egyeztetni.

A programunk javarészt online folyik, de a személyes találkozások alkalmával természetesen követjük az érvényben levő szabályozásokat. 

NEM TALÁLOD A VÁLASZT? KÉRDEZD MEG IDE KATTINTVA ÉS VÁLASZOLUNK!

hello@genezation.hu

+36 30 8898 407

Copyright 2021 geneZation.hu  – web: Szöllősi Tamás 

Te hogyan birkózol meg a stresszes helyzetekkel?

Segítünk, hogy tisztábban lásd saját stressztűrő képességed, a stressz miért lehet káros és miért szükséges, és még gyakorlati stresszkezelő tippeket is adunk.Iratkozz fel és ezentúl te is rendszeresen megkapod a Z generációsokról szóló írásainkat, híreinket!