geneZation

Fejlődj tudatosan, a megszokott kereteken túl!

A geneZationt azért alapítottuk, hogy segítsünk tudatosan felépíteni a jövődet, megérteni a saját működési mechanizmusodat, és kiválasztani a hozzád passzoló irányokat!

 Csatlakozz hozzánk, ha…

…szeretnéd megvalósítani önmagad, és ehhez jól jön a szakmai iránymutatás, a támogató közösség és a megfelelő képességek elsajátítása.

…még nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél; a sok lehetőség közül nehéz kiválasztani, ami leginkább hozzád passzol.

…szeretnél tudatosan élni, kritikus szemmel látni a világot és kimaxolni a lehetőségeidet.

…szívesen fejlődnél az iskolai kereteken túl, egy szabadon gondolkodó, összetartó csapat tagjaként.

…a jövőd tervezésének nem a nyomasztó, hanem az izgalmas oldalát szeretnéd látni.

Hogyan tudunk neked segíteni?

Összehozunk egy max. 10 fős állandó társaságot olyan srácokból és lányokból, mint te, és képzett trénerek segítségével (sőt, lesznek izgalmas vendégelőadók is) heti egy hétköznap összejöttök online, hogy 2 órán keresztül érdekes és szórakoztató módon foglalkozzatok az önismereti és egyéb témákkal. BÓNUSZ, hogy havonta egyszer a fizikai térben is találkozik a csapat. A programban egy mentor kísér majd végig, akivel rendszeresen konzultálsz személyesen, átbeszélheted a haladásodat és a téged foglalkoztató kérdéseket.

Nálunk – többek között – elsajátíthatod, hogyan kommunikálj a különböző élethelyzetekben, hogyan birkózz meg a stresszel, hogyan oszd be az idődet, hogyan tanulj hatékonyan vagy akár vállalkozás alapításhoz szükséges gyakorlati tudásra is szert tehetsz. De megmutatjuk, hogyan élj egészségesen, hogyan bánj a pénzzel, és bőven lesz szó a kreatív énedről is. 

Miért szeretnénk neked segíteni?

Hiszünk abban, hogy a minőségi élet és a hivatás megtalálása nem papír függő, hanem a belső motivációra épülő folyamatos tanulás, fejlődés eredménye. Meggyőződésünk, hogy a 21.század kihívásaihoz mindenkinek megvan a saját útja, elsősorban önmagán keresztül, melyet egy segítő, támogató közegben sokkal könnyebb elérni. Küldetésünk, hogy egymást inspirálva, kreatív, konstruktív, kiegyensúlyozott, kritikus és szabadon gondolkodó, önálló fiatalokat képezzünk.

13 és 25 év közötti fiatalokat képzünk, 10 főből álló csoportokban, mert az online térben így a leghatékonyabb. Az életkort tekintve vegyes csapatokba szerveződünk (13-18 évesek, valamint 19 év felettiek), mert egymás inspirálása, segítése szintén fejleszti a készségeket.

Hogyan épül fel a képzés?

Programunk közel 40 modulból áll, amelyek nem tantárgyakra, hanem készségek fejlesztésére épülnek.

Önfejlesztés

A program elejétől kezdve egy olyan komplex, integrált önismereti utazásban lesz részed,mely során megtanulsz sok mindent önmagadról, a vislekedésedről, a társas kapcsolataid működéséről. Lesz szó hatékony kommunikációról, konfliktuskezelésről és arról is, hogy hogyan járul hozzá az életedhez az érzelmi intelligencia. Megmutatjuk,miként keltsd életre a kreativitásod és többek között azt is, hogy hogyan tudsz reziliens (lelki alkalmazkodóképesség)lenni a mindennapi kihívások során. Lesz szó pályaorientációról, sőt egészségügyi ismereteidet is bővítheted. Az önismereti rész egy folyamat, mely a teljes képzés során elkísér.

Rugalmasság

Előtérbe kerülnek azok a készségek, melyek segítenek, hogy érvényre juttasd belső világodat és megismerd másokét. Kommunikáció képzés, tudatos pénzügyek és a marketing is szerepel a programban a saját erőforrásaink aktivizálásának elsajátítása mellett.

Stabilitás

Segítünk neked a problémamegoldási készségek fejlesztésével, vezetési alapok és innováció témaköreinkkel, mindezt úgy, hogy a csodás bolygónk jövőjét is szem előtt tartsd - tehát, környezettudatossággal is foglalkozunk.

elhatározás

Elhatározás

A program végére olyan komplex tudás birtokában leszel, mely stabil alapot nyújt ahhoz hogy sikeres vállalkozóvá és agilis, erdményes vezetővé válj. Ebben a modulban előtérbe helyezzük a modern vezetői készségek és ismeretek elsajátítását. Gyakorlati, élményszintű módszerekkel foglalkozunk a dolgozói motiváció, a konfliktuskezelés és többek között a csapatvezetői kérdéskörökről.Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek a vállalkozásod elindításának kezdeti lépéseiben, a projekted kidolgozásában. Megtanulod az adminisztratív lépéseket, betekintést nyersz a pénzügyi és a marketing feladatokba. Mindezt olyan tanulási környezetben, melyben a flow élményét megtapasztalva viheted tovább tudásodat a "nagy betűs életbe".

Copyright 2021 geneZation.hu  – web: Szöllősi Tamás 

ADJ HANGOT TRÉNINGEK
ÚJ IDŐPONTJAI

Iratkozz fel, hogy értesíteni tudjunk a következő csoportjaink indulásáról!